Koti on valmis!

Meidän koti on valmis!

Muutettiin viikko sitten ja eilen oli vihdoin se päivä, jolloin voitiin todeta, että no more remontti. Maalari kävi nimittäin tekemässä vielä viimeiset paikkailut ja se oli sitten siinä!

Me ollaan tosi ylpeitä siitä, miten hienosti ollaan onnistuttu tässä remontissa ja ilman kummempia kommervenkkejä. Pysyttiin myös budjetissa, joten onneksi olkoon me!

Sen pidemmittä puheitta, kuvia:

Näkymä sohvalta halliin ja eteiseen päin. Sallan väliaikainen kotityöpiste valtaa atm nurkan. Myöhemmin siitä tulee peilinurkkaus.
Makkarin vaatekaapit on menestys. Niistä tuli just oikeanlaiset!
Tässä on hyvä!
Nää alkuperäiset ovet on aivan ihanat ja ne eristää ääntä yllättävän hyvin.
Teetettiin eteiseen väliovi mittatilauksena Lempäälässä. Sallan isä teki loistoduunia ja asensi oven. Vielä, kun saadaan noi sähköjohdot piiloon ja joku matto lattialle, niin tää meidän pinkki-harmaa eteinen on valmis.
Tää naulakko oli Sallan löytö ja sopii meille hienosti
Meidän eteisen seinällä on tällainen kuva 1930-luvulta. Se on otettu tämän talon alakerrassa sijainneesta Elannon kaupasta. Lamput on about samanlaiset kuin meillä eteisessä.
Tarviiko tästä edes sanoa mitään muuta kuin HEMMETTI, ETTÄ TULI HIENO!
Ei tarvii
Tästä me ollaan myös tosi ylpeitä. Syvennyksen rakentaminen mahdollisti meille keittiön, joka sopii paikalleen täydellisesti.
Sallan lempimesta ❤
Telkka ja syvennys soundbarille. Aukko on tarkoituksella ylisuuri, koska soundbar on ohimenevä juttu ja sitten tohon voi laittaa lisää kirjoja.
Se oli Sallan idea 🙂
Läpitalon koti on aina valoisa. Siitä me ollaan tykätty.
Ja siitä, että yksityiskohdat näyttää tältä
Tää lattia, ei meillä muuta ❤

Remontti kesti 4 kuukautta, mikä oli päivälleen se, mitä suunniteltiin viime syksynä. Tehtiin paljon ite, mutta paljon käytettiin myös ammattilaisia. Meille osui kohdalle tosi hyvät tekijät, jotka tekivät (ja osasivat) mitä lupasivat, siinä ajassa, jonka heille annoimme. Kiitos kaikille teille onnistuneesta työstä!

Kiitos paljon kaikille muillekin, jotka olitte osallisina tähän! Erityiskiitos perheille ja varsinkin isille ja äideille, jotka autoitte meitä rempassa ja siivoamisessa. Ja kiitos kaikille kavereille, jotka kuuntelitte meidän remppahuolia!

Järkätään tuparit sitten joskus, kun tää korona-show on ohi ja tänne voi kutsua porukkaa ❤

Salla & Jesse

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s