Ydinsota ja maailmankartta uusiksi

 

Moikka,

Niin kuin kaikki on varmaan huomanneetkin, viime ”päivät” on saatu (laatulehdistä) lukea siitä, kun Yhdysvaltain presidentti uhkailee suurella, suurella voimalla esimerkiksi tällä kertaa Pohjois-Koreaa. Tähän liittyy ydinaseilla uhkailu ja niiden käyttö ristiin rastiin, ja sitä mukaa sitten kun niitä sitten tippuu minne milloinkin, maailmankarttahan siinä menee uusiksi. Eikö? Ennen tätä, ois kuitenkin hyvä katsoa, miltä se maailmankartta oikein näyttää tällä hetkellä. Meiltä se on ainakin unohtunut. Me urbaaneina metsureina katsottiin vastuuta suoraan silmiin yön pikkutunneilla ja nyökättiin samaan aikaan. Tää oli merkki siitä, että esitellään maailmankartta siis urbaanien metsureiden silmin. Meidän filosofiaan kuitenkin kuuluu se, että otetaan kaikki irti viimeistä myöten. Jos on esimerkiks huono päivä, koitetaan tehdä jotain positiivista omalle mielelle. Tavalla tai toisella. Eli, sitten vaan kartan kimppuun!

kartta1.jpg
Nuolen osoittamat mestat käydään lävitse.

Suomi – yksikätiseksi leikattu suomenneito. ”Eli leikataas ainakin noista palkoista ja koulutuksesta, vaikka yks jätkä, kai joku  taloustieteen nobelisti neuvoi jotain ihan muuta?” – (Hallitus vuosina 2015-2016)

suomi-kartta
Suomi koko komeudessaan.

Norja – Näyttää ohenevalta kullilta, joka pitää osittain paikkansa myös sisällönkin takia, sillä se syöksee asukkaitensa päälle ei valkoista, vaan mustaa kultaa. Eli öljyä.

norja
Norjan ylpeys on öljy.

USA – Kotka, sillä se käy kaiken vapaan saaliin kimppuun. Ollut siis 93% ajastaan sodassa sitten perustamisen 1776. Et ehkä just ton takia USA ei ikinä tahalleen lennättäis kahta omaa kotkaansa (lentokonetta) johonkin rakennuksiin?

USA-kartta
Ameriikat tekevät hyvää pankkia hyökkäysvoimillaan.

Slaavit + jotain euroopan jämämaita – paskasti murennettu suklaalevy. Vähän niin kuin näiden maiden helvetin epätasaiset maantiet. (Vituttaa jo ennestäänkin)

slaavimaat-kartta
Jotain random maita.

Italia – käsieleinen fetissinahkakenkä. Vaffanculo!

italia-kartta1
Maamaa mamma mia pizzeria!

Afrikka – kuuleman mukaan tästä vois tehdä mus.. tummempaa huumoria? Mut oikeesti, me rakastetaan mustaa huumoria ja mustia kulleja. Isoja kulleja.

afrikka-kartta
Täällä kaikki on isoa.

Lähi-itä – nuhjuinen arokenkä. Ei sisällä aroa eikä aropupuja tai edes aromipesää, vaan tän kenkäisen pohjassa haisee pitkä, kulunut ja riitaisa tie, öljy ja ei ainakaan Amerikan vapaus.

lähi-itä-kartta
Lähi-itäiset kengät.

Ja lopuksi pari todella tuttua sananlaskua sodasta ja kateudesta. Suomalaiset ovat esimerkiksi hyvin kateellisia Norjan omavaraisuudesta, eli öljystä.

Ei yksi maa sotaa kaipaa.

Onko ruoho vihreämpää aisankannattajan puolella?

 Eli katellaan tota karttaa sitten uudemman kerran ton ydinsodan jälkeen. (Eli ei ehkä koskaan) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s